Telefon

+393284732508

Email

rodica@smaranda.org

Program de funcționare

Mon - Fri: 7AM - 7PM

x-wallet

RO – Wallet – portofel

Știu, dacă ați aterizat pe această pagină, probabil că ați luat deja în considerare cu atenție necesitatea acestui portofel și, dacă da, nu ezitați să treceți la următorul punct. Dacă, pe de altă parte, căutați informații și sunteți încă puțin confuz dacă acest tip de hardware este cu adevărat necesar, atunci permiteți-mi să vă clarific ideile.

Ați mers la mai multe magazine din orașul dvs. în căutarea unui anumit produs. Prin răsfoirea unor pliante, ați găsit cel mai convenabil punct de vânzare de unde să-l cumpărați în orașul dvs. Acasă, însă, s-a întâmplat ceva care te-a oprit să alergi la magazin și să-l cumperi: făcând o căutare pe web pentru a verifica caracteristicile produsului, de fapt, ți-ai dat seama că pe unele magazine online era disponibil la prețuri mult mai ieftine.

Dacă intenționați să achiziționați un produs sau un serviciu de la un magazin online, este important să luați câteva măsuri de precauție care vă pot proteja atât cardul de credit, cât și alte date personale introduse la achiziționarea unui articol pe Internet.

Să începem cu fiabilitatea site-urilor: sunteți adesea atrași de prețurile scăzute în comparație cu cele găsite pe site-urile de comerț electronic mai populare. Cu toate acestea, înainte de a sări cu capul înainte în achiziționarea unui produs, este o idee bună să verificați fiabilitatea magazinului pe care doriți să efectuați tranzacția.

De fapt, nu este neobișnuit ca unele site-uri de comerț electronic să fie închise pentru fraudă împotriva statului sau a consumatorului. Acest lucru nu înseamnă că toate magazinele online au o înșelătorie în spatele lor, dar este o idee bună să aflați cât de demne de încredere sunt. Cum așa? Nu vă faceți griji, în următoarele rânduri vă voi explica cum vă voi oferi câteva sfaturi pentru a cumpăra online în siguranță.

Primul lucru pe care trebuie să-l verificați este dacă tranzacțiile se fac în HTTPS. Ce vrei să spui? Că achizițiile sunt efectuate printr-o conexiune securizată și datele de plată sunt criptate pe tot parcursul tranzacției, până la încheierea tranzacției. În al doilea rând, este important să citiți toate informațiile de pe site cu privire la returnări, metode de plată, asistență post-vânzare și orice alte documente care pot asigura transparența.

Sunteți o persoană fizică? În acest caz, dacă doriți să primiți plata digital, puteți utiliza Revolut , care vă permite să trimiteți bani pentru achiziționarea de bunuri între utilizatorii care au un cont virtual la acest operator.