Snep200
Snep200

Snep200

Snep200

Snep200 poate fi util pentru menținerea unui metabolism corporal sănătos și corect, pentru recuperarea musculară și pentru eliminarea acidului lactic la sportivi.
Poate ajuta la menținerea nivelurilor optime de homocisteină și promovează oxidarea grăsimilor și menținerea fiziologică a mecanismelor de reparare celulară.
CoQ10 este un element necesar pentru producerea corectă a energiei celulare ATP în mitocondrii care reprezintă plantele energetice ale celulelor.
În condiții specifice, nivelurile de CoQ10 pot scădea din cauza îmbătrânirii, a anumitor boli și a consumului de medicamente.
Integrarea sa poate ajuta, prin urmare, la menținerea unui metabolism sănătos, iar la sportivi integrarea CoQ10 poate fi utilă pentru recuperarea musculară și eliminarea acidului lactic produs în timpul activității fizice.
Acidul folic și Vitamina B6 și B12 sunt utile la nivel metabolic și pentru menținerea corectă a nivelurilor optime de homocisteină.
Concentrațiile prea mari ale acestui aminoacid pot reprezenta un factor de risc pentru sistemul cardiovascular.
Carnitina L-Tartrate este utilă pentru oxidarea grăsimilor și ajută la menținerea mecanismelor fiziologice de reparare celulară.

1 capsula pe zi cu apa, de preferat la mese.
Nu depășiți doza zilnică recomandată. Mai multe detali apasati AICI –-> Snep200