Telefon

+393284732508

Email

rodica@smaranda.org

Program de funcționare

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Planul de marketing pentru a deveni supervizor la Snep SpA . Aceasta implică mai mulți pași și avantaje. Iată o prezentare generală a punctelor cheie:

Utilizarea produselor : Folosirea personală a produselor Snep poate oferi mai multă valoare și credibilitate afacerii dvs. Acesta este primul pas pentru a intriga oamenii din jurul tău și te ajută să-i cunoști mai bine.

Câștiguri : Cu Snep, puteți câștiga prin comisioane la comenzile clienților dvs. și puteți obține o reducere de 25% la toate comenzile personale. În plus, devenind supervizor, poți câștiga 150 EUR pentru fiecare 600 PV vândut în prima săptămână.

Metoda consorțiului: Puteți crea o rețea de distribuitori folosind metoda consorțiului, în care fiecare linie de distribuitori contribuie la generarea PV și la câștiguri.

Mini site de comerț electronic : În calitate de distribuitor, veți avea acces la un mini site pentru înscrierea de noi clienți și distribuitori. Acest lucru vă oferă puterea comerțului electronic adevărat la îndemână.

Planul de marketing pentru a accelera creșterea afacerii ca supervizor

Utilizați rețelele de socializare
Utilizați rețelele sociale precum Facebook, Instagram, Whatsapp, Twitter și Linkedin pentru a vă promova afacerea și a vă amplifica mesajul. Cu toate acestea, asigurați-vă că le utilizați în mod corect, fără excese de accent și fanatism. Fii autentic și fii tu însuți.

Arătați utilizarea produselor
Arătați-vă folosind produsele Snep și vorbiți despre beneficiile acestora. Exprimați poveștile de succes ale clienților care au obținut rezultate semnificative folosind produsele. Și mai bine, dacă poți arăta rezultatele obținute asupra ta.

Utilizați produsele
Utilizarea dvs. de produse Snep aduce un plus de valoare și credibilitate afacerii dvs. Acesta este primul pas pentru a intriga oamenii din jurul tău, iar încercarea produselor te ajută să le cunoști mai bine.

Puncte de volum (PV)

Punctele de volum (PV) sunt unitatea de măsură care formează baza pentru calcularea procentelor de câștig ale angajatului. PV se aplică fiecărui produs în parte, luând în considerare costul de producție, costul de transport, rata TVA și politica de absorbție a pieței. Pentru calcularea comisiilor, 1 PV este echivalent cu 1 euro.

About The Author

Rodica Smaranda

Ne vom educa impreuna sa construim cele mai bune versiuni ale noastre.
Cat de bune?!
Ramane de vazut.
Viata pune intotdeauna piedici ignorantilor.
Nu va fi si cazul nostru.

Cu prietenie, Rodica

Articole recomandate